Boomspiegels in Wondelgem

June 18, 2016

Nood aan enkele vierkante meters groen? Een boomspiegel (boomkrans) is het stuk grond rondom de stam. De boom krijgt er lucht en water van, en in de ideale situatie minstens zo groot is als de kruin van de boom. Daar waar de grond rondom een boom verhard is, bijvoorbeeld door bestrating, is de boomspiegel vaak veel kleiner dan de boomkruin. Boomspiegels worden vaak slachtoffer van de Vlaamse properteit. Niet zo in de Sint-Sebastiaanstraat, waar onder de bomen een schitterende soortenrijke spiegel prijkt! Als je al die vierkante meters in het versteende Vlaanderen optelt komt je aan een gigantisch natuurgebied. 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Gezocht: vrijwilligers huiswerkbegeleiding

March 27, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

VZW Wondelgem Swingt

 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Vzw Wondelgem Swingt

Sint-Godelievestraat 45

9032 Wondelgem

info@wondelgemswingt.be