Spelprikkels op de Dries

November 26, 2016

De Vroonstalledries vormt het hart van Wondelgem. Om de gebruikswaarde te verhogen, zal de groendienst spelprikkels voorzien. Om de erfgoedwaarde van het park te waarborgen werd ook onroerend erfgoed betrokken bij het ontwerp. In het ontwerp wordt een avontuurlijk parcours voorzien langs de rand van het park, gemaakt uit boomstamschijven en takkenrillen. De aanleg is gepland voor het voorjaar 2017. In de loop van januari volgt een infomoment. We krijgen er meer toelichting en kunnen er reageren op de plannen.

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Gezocht: vrijwilligers huiswerkbegeleiding

March 27, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

September 24, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

VZW Wondelgem Swingt

 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Vzw Wondelgem Swingt

Sint-Godelievestraat 45

9032 Wondelgem

info@wondelgemswingt.be