top of page

Living in 't Park komt eraan!


Traag festival Living in 't Park Vroonstalledries – Wondelgem

zat. 22 juni 2019 - vanaf 12u00

Huiselijke bedoening op mensenmaat, ‘speels’ voor jong en oudBosgekke kinderanimatie, Workshops, Optredens, Cocktails & Foodmarket, Relaxzone

Kom op mee genieten op het feeërieke festival Living in ’t Park! Na twee erg succesvolle en gesmaakte edities nodigen we je opnieuw uit in het groene hart van Wondelgem.Workshops en voorstellingen, bosgekke animatie, muziekoptredens, cocktails & foodmarket … Droom weg in één van de hangmatten of leer elkaar beter kennen in de huiselijke sfeer van onze openluchtliving.Jong en minder jong, groot en klein, uit Wondelgem en daarbuiten: iedereen welkom!Het volledige programma vind weldra hier op onze website of Facebook: Living in ‘t Park. Tot dan!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page